Skip to main content

Me teame, hoolime, jagame ja julgeme. Oleme ambitsioonikad ehitamaks digitaalseid lahendusi, kus edu kohtub jätkusuutlikkusega ning digitaalne kohtub inimlikkusega.

Kirjuta!

Rõõm Sind siin näha!

Wunder Estonia OÜ on digiagentuur, mis  arendab tarkvaralahendusi era ja avaliku sektori organisatsioonidele. Tihedas kööstöös Wunder grupi sõsarettevõtetega Soomes ja Lätis, on meie visioon ehitada maailma, kus digitaalsed lahendused kuuluvad kõigile. Oleme tuntud oma kultuuri ja väärtuste poolest ning meie tiimides Lätis, Eestis ja Soomes on üle 100 digieksperdi – konsultandid, disainerid, andmeanalüütikud ja arendajad.

Me ehitame keerukaid, hea ligipääsetavuse ja lihtsalt kasutatavaid digirakendusi. Meil on edukas ja pikaajaline kogemus Drupali arenduses ja lõviosa teenustest moodustavad decoupled IT rakendused, hostingu ja hooldusteenus, andmeanalüüs ja teenuse disain.

Enamus meie kliente asub Soomes. Näiteks elektriteenuste ettevõte Fortum, kõrgtehnoloogiaettevõte Trimble, Helsingi ülikooli haigla ning Turu ja Vantaa linn. 60+ kliendi hulgas, keda Wunder teenindab, on ka Läti ja Eesti ettevõtteid ja organisatsioone.

Kui Sa soovid rohkem infot Wunderi teenuste, klientide või vabade töökohtade osas, palun vaata meie veebist infot soome või inglise keeles. Meie igapäevane töökeel on inglise keel ja enamus infost leitav inglise keelSuccess storieses.

P.S. Kui Sa otsisid kunstirarvete poodi Vunder, siis leiad nad siit (https://vunder.ee/opens-in-a-new-tab)

Võta ühendust Wunderi esindajaga Eestis